4EARS - Assortiment

Het 4EARS assortiment bestaat uit 3 lijnen gehoorbescherming voor diverse doelgroepen. Standaard worden de 4EARS producten met twee maten eartips (M + L) geleverd voor extra draagcomfort . Bij de kinder oordopjes worden de producten standaard met de maten S + M geleverd. De eartips zelf zijn leverbaar in 4 maten (S, M, L, XL) en diverse kleuren.

4EARS BASIC

De 4EARS basic is gehoorbescherming zonder filter. De oordopjes zijn volledig afgesloten en beschermen tegen lawaai, wind en water. Verkrijgbaar in 6 Nederlandse verpakkingen waarvan 2 kinder varianten en in 6 Engelstalige verpakkingen waarvan 2 kinder varianten.

4EARS REGULAR - STANDAARD

De 4EARS REGULAR is een filter product. In de REGULAR variant zijn momenteel 6 verschillende filters verkrijgbaar welke in 17 verschillende producten zijn toegepast, waarvan 3 speciale kinder varianten met maat S en M.

4EARS PRO - PROFESSIONEEL

De 4EARS PRO is een duurder membraan filter product. In de PRO variant zijn momenteel 3 verschillende filters verkrijgbaar welke in 9 verschillende producten zijn toegepast. Bij het professionele filter is de zelfde technologie toegepast als in de duurdere op maat gemaakte gehoorbescherming.


4EARS FILTERS

De 4EARS filters zijn ook los verkrijgbaar om toegepast te kunnen worden in op maat gemaakte gehoorbescherming.

4EARS zelf samenstellen!

In overleg kan de inhoud van de 4EARS producten, met uitzondering van het filter en de maat van de eartips, worden aangepast.
  • Andere kleuren eartips
  • Andere kleur opbergdoosje of sleutelhanger
  • Toevoegen van een extra opbergdoosje of sleutelhanger
  • Toevoegen van draagkoordje

4EARS - Consumenten

Deze website is bestemd voor wederverkopers van 4EARS producten. Consument? Bezoek dan onze website op 4EARS.com

Prijzen excl. btw en onder voorbehoud van druk- en zetwijzigingen
Voor consumenten aankoop bezoek onze website op
4EARS.COM